Referenties

Opening Marel – Dongen

“Ruim een jaar gewerkt aan een nieuw pand dat in stijl geopend zou moeten worden en dan komt er ineens een dame van Empire Events helemaal van Boxmeer naar Dongen gereden.

Vanwege het feit dat Empire al veel evenementen gedaan had bij de Marel site in Boxmeer was dit voor velen een logische keuze.

En, vertel eens, wat maakt jullie uniek……

Een ontzettende enthousiast en gedreven verhaal kwam uit de mond van een van de eigenaren, Katrijn Ebben. Tsja, na zo veel enthousiasme was de verbinding gauw gelegd.

Enthousiasme en verbinden, misschien zijn dit wel de twee woorden die Empire maximaal waarmaakt.

Voor elke uitdaging werd een passend antwoord gegeven en het maken van verbindingen is de tweede natuur van deze club. Verbindingen maken met ‘eigen’ partijen als ook verbindingen maken met ‘vreemde’ partijen, verbindingen maken tussen alle interne Marel collega’s en last but not least de verbindingen leggen met de eigen licht- en geluidsdivisie.

Kortom, de totale evenementen regie van een drie daags evenement is perfect verlopen.

Tsja…………. Na het geslaagde evenement hadden we zelfs het gevoel dat we een collega gingen missen.

Team Empire, bedankt!”

Guido Corbey 
Vestigingsmanager Dongen

Winkelcentra promoties – Brusselsepoort

“Bij deze mijn complimenten voor alle evenementen die we vorig jaar hebben georganiseerd. Ook in deze moeilijke tijden voor iedereen, bewijst jullie organisatie wederom klasse in het meedenken naar de toekomst toe. Hieruit blijkt wederom oprechte interesse en betrokkenheid.”.

Dré Maas
namens winkeliers vereniging Brusselsepoort

Inhouse event partner – Marel Boxmeer

“Samen met Empire hebben gebouwd aan een fijne relatie op het gebied van inhouse-events. Het begon met één enkele opdracht, maar gaandeweg is Empire onze huisleverancier geworden als het gaat om support rondom evenementen. De flexibiliteit, maar ook het pro-actief meedenken, zorgen er voor dat Empire een fijne partner is geworden. Of het nu gaat om kleinere opdrachten, of om grote events met podia inclusief veel multimedia, of ons jaarlijkse Sinterklaasfeest, we worden ontzorgd”.

Edwin de Bruin
Facilitair manager Marel Boxmeer

Contact

Empire Events

Lionstraat 6 B
5831 AK Boxmeer
E: Mail ons
T: 0485-350908

KVK: 17120345
BTW: NL820851607B01

Rabobank: NL81RABO0134335740
t.n.v. Empire Events & Entertainment

Partners

Volg ons