Over ons

Over ons

Iwan en Katrijn Ebben zijn de drijvende krachten achter dit dynamische bedrijf. Hun passie is voelbaar in ieder event. Niet alleen grote corporate business events hebben hun volledige aandacht, ook de bescheiden private events en de events voor winkelcentra, zoals de opening van een winkel wordt met aandacht voor ieder detail afgerond.

Iwan: ‘Onze visie is om ieder event, hoe klein of groot ook te combineren tot een magisch geheel. Daar komt een groot deel techniek bij kijken, want goed geluid, beeld en zeker licht doen ontzettend veel voor de sfeer. Wij hebben die kennis en kunde in huis om te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt en werkt. Denk daarbij ook aan de stroomplannen en watervoorzieningen. Wij werken altijd veilig en duurzaam. Onze onderscheidende factor is dat wij ook eigen entertainment en sfeervolle airobjecten in huis hebben. Door onze jarenlange ervaring hebben we uitstekende samenwerkingen met alle denkbare toeleveranciers, zoals cateraars en leveranciers van tenten. Daardoor durf ik echt te beloven dat bij ons ontzorgen ook echt ontzorgen is. Van marketing tot eventtechniek en van eventstyling tot entertainment en artiesten. Een andere onderscheidende reden om ons te bellen is Katrijns expertise als Eventmanager.’

Katrijn: ‘We hebben een prachtig vak. Samen met de klant de doelstelling en sfeer van het event bepalen. Dat kan een moderne productlancering zijn, een onvergetelijk bedrijfsfestival, een opvallende beurs, een gethematiseerde koopzondag, een sweet sixteen party of een jubileum. Stel ons gerust jouw vragen, vrijwel alles kan. Ik kan me niet herinneren dat wij ooit nee hebben moeten zeggen! Jouw wens, onze uitdaging!’

Katrijn Ebben-Konings  – Eventmanager & Eigenaar
konings-katrijn (de: eventmanager; creatieve mama; organisatietalent.)
Definitie: Gepassioneerd, communicatief, flexibel en een tikkeltje perfectionistisch.

Katrijn leerde Iwan kennen in 2006. Katrijn was toen eigenaresse van dansbureau Stardancing. Iwan had danseressen nodig en zodoende kwamen de twee met elkaar in aanraking.

“In 2009 hebben we Stardancing en Empire samengevoegd. Dat was het begin van een bedrijf dat alles op gebied van events kan verzorgen. Ik ben door de jaren heen veel ingezet als eventmanager en dan voel ik me echt op mijn plek. Men noemt mij wel eens een kameleon. Ik kleur mee met het project waar ik op word ingezet en weet direct wat me te doen staat. Het liefst heb ik alles zelf in de hand, alles onder controle en de complete sturing. Maar men kan mij ook inzetten bij een event om juist de structuur aan te brengen in de chaos. Heerlijk!”

Mooiste project
“Ik ben als Eventmanager ingezet op meerdere locaties van Marel om diverse evenementen mee op poten te zetten en in goede banen te leiden. Die verantwoordelijkheid en vrijheid die mij werd gegeven vond ik fantastisch. Van mij mogen ze ieder jaar een nieuw locatie openen, klantevents houden, mij mee naar beurzen nemen en de december- en eindejaarsactiviteiten laten organiseren.

Maar ook aan de Koopzondagen in Winkelcentrum Boxmeer hebben we mooie herinneringen. Een Lifestyle koopzondag of het Straattheaterfestival tijdens de Hemelvaartsdagen boordevol entertainment werden door het publiek en de ondernemers met veel enthousiasme ontvangen.”

Iwan Ebben – Oprichter & Eigenaar
ebben-iwan (de; oprichter; hobbykok; techneut)
Definitie: Standvastig, creatief, stressbestendig en betrouwbaar.

Iwan is in 2000 begonnen met Empire. Met een technische achtergrond heeft hij de afgelopen twintig jaar werkelijk een heus empire gebouwd met steeds meer specialismes. Zo is er naast de technische basis in licht, geluid, beeld en standbouw, ook steeds meer ruimte gekomen voor onder andere eigen producties, concepten en de uitbreiding in decoratie. “Ik hou van objecten die direct in het oog springen, opvallende items die direct een ruimte veranderen. Zo kwamen wij in aanraking met Air4Events. Dat zijn airobjecten in diverse maten die vaak verlicht zijn, waardoor direct bijvoorbeeld een saaie beursvloer een luxe uitstraling krijgt. Air4Events is nu een onderdeel van Empire geworden, daar ben ik trots op.’

Mooiste project
“We hebben een aantal keren in ’t Hoogkoor Optisport Boxmeer, de Halloween Kids Events mogen organiseren. De complete sporthal hebben wij om kunnen toveren in een groot griezelig kinderevent, met producties in een uniek gebouwd theater, een kids playground met springkussens – spellen – schminkstand en meer, FX projectietechnieken uit Amerika en een heus eigen ontwikkeld spookhuis! Dat was prachtig. Maar ook het hardstyle event Inshock Overdose zal ik nooit vergeten. Iedere editie was ram uitverkocht.”

Chris Swijnenberg – Marketing & Duizendpoot
swijnenberg-chris (de; marketeer; dj; wijnkenner)
Definitie: Origineel, energiek, optimist en sociaal.

Chris heeft zo’n tien jaar geleden voor het eerst Empire ingehuurd voor een project en sindsdien is hij langzaamaan steeds meer onderdeel van het bedrijf geworden. Zijn taken binnen Empire is het stuk marketing, maar ook deels ‘manusje van alles’.
“Dat klinkt altijd wat denigrerend, maar die sticker draag ik graag. Dat vind ik zo leuk van werken bij Empire die dynamiek. De ene keer check ik de Social Media en de ander keer bouw ik mee op een beursvloer, dan sta ik zelf te draaien op een evenement of ontwerp ik een flyer.”

Mooiste project
“De beurzen en modellenwedstrijd die wij samen met Vita hebben neergezet. De eerste editie van de modellenwedstrijd was bij de Weijer in Boxmeer, de tweede bij van de Valk in Cuijk, de derde op een cruiseship van Sijfa en de vierde bij Riche in Boxmeer. Allemaal compleet andere locaties, maar het licht, geluid en decor was altijd top. Dat geldt ook voor de beurs in Venray waar wij met Vita met diverse adverteerders in grote opvallende roze stand hadden gebouwd. We waren de eye catcher van de beursvloer dat durf ik wel met zekerheid te stellen!”

Contact

Empire Events

Lionstraat 6 B
5831 AK Boxmeer
E: Mail ons
T: 0485-350908

KVK: 17120345
BTW: NL820851607B01

Rabobank: NL81RABO0134335740
t.n.v. Empire Events & Entertainment

Partners

Volg ons