Eventmanager

Eventmanager

Een event kan een uniek marketinginstrument zijn om uw bedrijf op de juiste manier te etaleren. Bij het organiseren van een succesvol event komt heel wat kijken. Wij weten dat natuurlijk als geen ander. Vandaar dat wij dit graag met Katrijn als Eventmanager voor u uit handen nemen. Zo kunnen wij een bepaald traject sturen of de complete coördinatie overnemen, zodat u niets hoeft te doen dan te genieten van het event.

Samen met u bepaalt Katrijn de doelstelling en sfeer van het event.
Wilt u een strakke productlancering, onvergetelijk bedrijfsfestival of aantrekkelijke beurs?
Katrijn maakt een draaiboek met een overzichtelijk en duidelijk tijdspad. Desgewenst kan de complete eventproductie worden overgenomen, van uitnodiging, catering, opbouwen en afbreken, entertainment, decoratie, horeca, tot aan de bedankjes toe.

Katrijn: “Een goed event brengt het DNA van uw bedrijf over, aan mij de taak om dit te vertalen in een creatief concept. Door mijn ruime ervaring in het organiseren en coördineren heb ik een scherp oog voor detail en zal ik niet snel iets over het hoofd zien. Denk daarbij ook aan veiligheid, regel- en wetgeving, maar ook zeker aan de complete aankleding en afwerking tot in het kleinste detail. 

Door ons grote netwerk ben je ook verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitsverhoudingen. Naast een goede besparing, hoor ik vooral terug dat men achteraf zo blij was mij te hebben ingehuurd omdat zij niet met de organisatie bezig hoefden te zijn. Daardoor hadden zij echt de tijd om met de (potentiële) klanten te netwerken en relaties te onderhouden. Dat heeft een ongekende waarde natuurlijk.’

Contact

Empire Events

Lionstraat 6 B
5831 AK Boxmeer
E: Mail ons
T: 0485-350908

KVK: 17120345
BTW: NL820851607B01

Rabobank: NL81RABO0134335740
t.n.v. Empire Events & Entertainment

Partners

Volg ons