Business Events

Business Events

Jouw bedrijf, jouw sfeer. Dat weet Empire Events als geen ander. Een goed bedrijfsevent is een uniek marketinginstrument om jouw bedrijf of product op de juiste manier te etaleren en straalt tot in de details jouw unieke DNA uit. Of het nu gaat om een klantevent, leveranciersevent of personeelsevent; jouw stempel moet duidelijk aanwezig zijn. 

‘Wij denken graag mee en hebben ruime ervaring met bedrijfsfeesten, beurzen, modeshows, congressen en kennisevents. Ook personeelsfeesten met de focus op teambuilding of een eigen bedrijfsfestival zijn ons niet vreemd. Wij zijn op de hoogte van de trends, maar kijken vooral graag naar wat bij jou en jouw bedrijf past. Mensen gaan echt steeds meer out of the box denken. Niet meer eerst een locatie bepalen en de hapjes, maar juist eerst de sfeer. Wij kunnen iedere locatie, binnen of buiten, omtoveren tot de juiste sfeer passend bij jouw onderneming en voorzien van de juiste techniek. Het stuk ontzorgen, net dat beetje extra bieden en het geheel naar een hoger niveau tillen is wat wij het liefste doen! Zodat ook jouw bedrijfsevent die magische combinatie heeft!

Bedrijfsevent (het: meervoud bedrijfevents)
Belangrijke of opzienbarende zakelijke gebeurtenis.
Ook wel;  klantevent, leveranciersevent, personeelsevent, congres, beurs, expo, kennisevent, seminar, symposium, productlancering, teambuilding, personeelsfeest, Kerst, eindejaarsbijeenkomst, nieuwjaarsborrel, Sinterklaas, inspiratiedagen, opening, modeshow, jubilea, bedrijfsfestival, merkpromotie of bedrijfsfeest.

Contact

Empire Events

Lionstraat 6 B
5831 AK Boxmeer
E: Mail ons
T: 0485-350908

KVK: 17120345
BTW: NL820851607B01

Rabobank: NL81RABO0134335740
t.n.v. Empire Events & Entertainment

Partners

Volg ons