Blog

Blog

De wereld van de Entertainmentbranche is dynamisch en verrassend.
Hier lees je met regelmaat een interessant blog dat een kijkje geeft in deze unieke wereld. Met bijvoorbeeld tips over het maken van het perfecte draaiboek tot een dagje mee op pad met Eventmanager Katrijn.

Entertainment voor December

Wat is er mogelijk in december? Een vraag die vrijwel iedereen op zijn lippen heeft branden.

Of je nu een bedrijfsfeest wil plannen, een onvergetelijke Koopzondag, een groot familiefeest of een decemberbruiloft. Wat mogen we straks in december?

Helaas vind je daar in dit blog geen antwoord op. Want er zijn nu eenmaal veel onzekerheden vanwege corona en wat de maatregelen van het RIVM zullen zijn in december blijft giswerk.

Wat kan er op dit moment wél?
Het lijkt misschien alsof er helemaal niets mag en kan momenteel, maar met wat creativiteit en een andere mindset is er best wat mogelijk. Zo kun je een Sinterklaas of Kerst Drive Through bezoeken. Kun je een livestream van een show bekijken. Kun je beeldbellen met de Sint en zijn Pieten en de Kerstman himself.

Natuurlijk kun je een vooraf opgenomen boodschap zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Zo kun je ook een inspirerende bedrijfsvideo opnemen voor al jouw medewerkers.
Wij hebben op onze locatie in Boxmeer een studio ingericht waar jij jouw boodschap door ons kunt laten opnemen. Wij hebben korte lijntjes met de Sint en de Kerstman, dus ook die kunnen wij voor jou regelen.

Sfeer in jouw winkelcentrum

Natuurlijk is het nu niet handig om activiteiten te organiseren waarbij groepsvorming kan plaatsvinden. Maar dat betekent natuurlijk niet dat jij geen sfeer kunt creëren in jouw winkelcentrum. Wij hebben originele decoratie-objecten van onder andere Air4events voor Halloween, Sint  en Kerst.
Walking entertainment is ook een onderdeel dat wel gewoon ingezet kan worden om de sfeer te verhogen. Denk aan een DJ Mobiel, Pieten, Kerstelfjes en meer. Deze wandelende entertainmentacts kunnen ook coronaproof iets uitdelen.

Meer mogelijk dan je denkt!
Er is altijd meer mogelijk dan je denkt. Bij ideeën of twijfel neem gerust contact op. Wij staan er om bekend telkens weer die magic combination te bedenken. Dat is niet voor niets onze slogan. Wij zetten graag onze expertise in om samen met u te sparren en te kijken wat er allemaal wél kan binnen de coronamaatregelen. Neem je contact op!

Bel me of mail me gerust,

Katrijn Eventmanager 

 

Events in coronatijd

Schakelen van 0 naar 100 dat is iets wat Iwan en ik uitstekend kunnen. Sterker nog, daar leven we van op. We vinden het heerlijk om een mail of telefoontje te krijgen met een wirwar aan ideeën voor een immens groot project of een spoedopdracht die snel maar goed afgehandeld dient te worden. Dat mensen weten dat wij voor beiden te benaderen zijn is natuurlijk iets waar de jaren hard aan hebben gewerkt en waar we enorm dankbaar voor zijn. Orde scheppen in de chaos die de evenementenbranche met zich meebrengt is onze oprechte passie.

Maar schakelen van 100 naar 0 dat ligt niet in onze aard. Dat was in deze corona tijd de grootste uitdaging. Want wat doe je als niks mag en kan? Kijken naar wat er wel mogelijk is! En dat zijn we gaan doen. Zo hebben we gelukkig bijvoorbeeld nog wel een mooie, nieuwe winkel in Cuijk feestelijk kunnen openen en staan de eerste events voor klanten alweer gepland. En hebben we met onze zusterbedrijf DSP enkele installatieklussen kunnen aanpakken.
Daarnaast hebben we boven ons kantoor een studio ingericht en zijn we begonnen met de eerste opnamen van het nieuwe ‘Event Talk’. Hierin vragen we o.a. andere mensen in de evenementen branche welke invloed corona op hen en hun bedrijf heeft (gehad) hoe zij deze periode doorkomen. Hou onze Socials in de gaten voor de eerste uitzending.

Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van alle regels en wetten omtrent het RIVM en kunnen wij u dus goed op weg helpen wanneer u dit jaar nog van plan bent om iets te gaan organiseren. Wij kijken graag mee naar wat er mogelijk is en waar uw wensen en behoeftes liggen. Of dat nu voor een bruiloft, productlancering, inspiratiedag, koopzondag of een onvergetelijke Kerstborrel is. Wij kunnen alles uit handen nemen. Van een draaiboek inclusief Coronaplan (bij een vergunning indien nodig) tot de decoratie en van het licht en geluid tot het entertainment en de catering.

Wil je meer weten over jouw event in deze coronatijd? Ik help je graag!

Bel me of mail me gerust,

Katrijn Eventmanager 

 

Contact

Empire Events

Lionstraat 6 B
5831 AK Boxmeer
E: Mail ons
T: 0485-350908

KVK: 17120345
BTW: NL820851607B01

Rabobank: NL81RABO0134335740
t.n.v. Empire Events & Entertainment

Partners

Volg ons